Mankracht gezocht

Ik zoek mankracht

Regel direct personeel
01

Personeel met power

Sterke HR-oplossingen nodig voor fysiek zwaar werk in de logistiek, industrie en steigerbouw? Visser levert sterke staaltjes mankracht.

02

IJzersterk in zwaar werk

Gedreven heftruckers, steigerbouwers, operators en andere nuchtere doorzetters. Voor de mannen van Visser gaat geen zee te hoog.

03

Vaste flexkrachten

De Visser flexpoule bestaat uit vaste, ingewerkte krachten voor variabel werk. Direct inzetbaar! Dé oplossing voor uw actuele behoefte aan personeel.

Zwaar werk? Visser, uw krachtige regisseur

Sterk staaltje mankracht nodig? Visser helpt u direct uit de brand. Met precies de juiste, ingewerkte medewerkers waar en wanneer het moet. Arbeidskrachten die zich resoluut in uw klus vastbijten. Wendbare mankracht, slim en alert ingezet. Dé krachtige oplossing voor uw actuele behoefte aan personeel. Neem contact op en Visser regelt het. Nu.

Help mij nu aan mankracht

Regel direct versterking

Logistiek

Visser schakelt razendsnel met flexibel logistiek personeel. Van heftruck- en reachtruckchauffeurs tot magazijn-medewerkers, logistiek planners en voormannen. Doorpakkers voor laad- en loswerk, order picking, sorteren, palletiseren, stickeren of sealen.

Lees verder

Industrie

Visser zet uw HR kracht bij met flexibel personeel dat van wanten weet. Onze sterke mannen leveren prestaties bij zware en minder zware klussen. Visser heeft ervaren procesoperators, machine-operators, productie-medewerkers en inpakkers paraat.

Lees verder

Steigerbouw

Visser pakt elke klus in de steigerbouw opvallend energiek aan. Op onze fysiek sterke en ervaren steigerbouwers, met steigerpas, kunt u bouwen. Deze altijd beschikbare no-nonsense doorzetters kunnen elk type steiger razendsnel, veilig en vakkundig monteren.

Lees verder

4 mei 2017

Mayday, zeecontainer overboord!

Er vallen nog steeds een paar duizend zeecontainers per jaar van vrachtschepen af. Erg vervelend voor de containerbranche, de veiligheid van bijvoorbeeld zeilers én voor het milieu. Zijn er praktische oplossingen die de branche kan toepassen? Willem Plet wijdde er een artikel aan op Zeilen.nl.

Lees verder

15 april 2017

Medewerkers zijn essentieel, dus innoveer!

Op 5 en 6 april was de Empack beurs neergestreken in de Brabanthallen in Den Bosch. Het thema dit keer? De toekomst van verpakken in Nederland. Eén van de sprekers was Oscar Faber, manager opleidingen en trainingen bij het Nederlands Verpakkingcentrum. Volgens hem verandert de verpakkingsindustrie dusdanig dat de branche moet innoveren op het gebied

Lees verder
De juiste mannen voor de juiste klussen