Assemblage medewerker

Assemblage medewerker

assemblage ‘on demand’

Het assembleren van goederen is een Value Added Service activiteit die vaak productiepieken kent. Hierbij maken assemblage medewerkers het verschil in kwaliteit. De kwaliteit moet goed en constant zijn wanneer het rustig is, maar ook wanneer er een hoge productiviteit vereist is. Hiervoor heeft u een flexibele schil nodig van kwalitatief goede assemblage medewerkers. Neem contact op voor meer informatie over de Visser vakmensen!

uw poole van assemblage medewerkers

Visser creëert voor u een poole van assemblage medewerkers die ervaren zijn in met de assemblage activiteiten van uw bedrijf. Dit is normaliter een team van 30% tot 50% FTE meer dan u gemiddeld nodig heeft. Deze vakmensen zijn bij ons in vaste dienst en dus steeds beschikbaar.

assemblage op basis van een vaste prijs

Om de vaste prijs voor het assembleren van een bepaald product vast te stellen, hebben wij in overleg met u een pilotperiode. In deze periode wordt gezamenlijk vastgesteld hoeveel tijd een bepaalde assemblage activiteit kost. Vervolgens worden de tarieven en andere afspraken vastgelegd in het Service Level Agreement.

andere vas activiteiten van visser

assembleren in ploegendiensten

Uw assemblageploeg van Visser is maximaal flexibel. Ook wanneer het nodig is om tijdelijk om te schakelen naar een ploegendienst dan kan dit snel gerealiseerd worden. Anders dan veel ‘vast personeel’ zijn de Visser medewerkers gewend om in ploegendiensten te werken.

dagelijks een andere bezetting nodig?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid medewerkers aan het werk heeft. Daarnaast leggen zij regelmatig een bezoek af bij u op de werkplek om de kwaliteit en veiligheid te bewaken. Onze Planning staat vanaf 7:00 uur voor u klaar.