Container laden

Container laden

container laden voor een vaste prijs

Containers laden is typisch werk om uit te besteden aan de vakmensen van Visser. Het laden van een zeecontainer gebeurt bij de meeste bedrijven namelijk niet dagelijks. Hierdoor werkt het verstorend op de andere logistieke processen.

Desgewenst laden wij zeecontainers op basis van een fixed price. U weet dan vooraf hoe veel het laden van de containers kost en hoeveel tijd de medewerkers van Visser bezig zijn. Voor het containers laden berekenen wij vaste prijzen, bijvoorbeeld per zeecontainer, per ton, per pallet of per collo.

Interesse in de diensten van Visser voor het laden van containers? Bel voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

orderpicking uitbesteden

Wilt u naast het laden van de containers ook het orderpicken uitbesteden? Wij hebben magazijnmedewerkers met een heftruck- of reachtruckcertificaat die de orders voor u kunnen picken. Neem ook contact op voor deze taken:

Wij selecteren de personen die het best op uw inboundoperatie passen of we leiden ze op.

bepalen van een vaste prijs per container

Om tot een vaste prijs te komen, bepalen wij in overleg met u een pilotperiode waarin er gezamenlijk vastgesteld wordt hoeveel tijd het laden van een container kost. De afspraken worden vastgelegd in ons Service Level Agreement.

Ook wanneer uw zeecontainers in het weekend geladen moeten worden kunt u Visser daarvoor inschakelen. Onze mensen zijn gewend om in een ploegendienst te werken.

de vaste gezichten van visser

Visser beschikt over een pool van vakmensen. Dit wil zeggen dat wij meer mensen bij u inwerken dan u gemiddeld nodig heeft. Dit zijn medewerkers die bij Visser in vaste dienst zijn. Zo bent u ook in een drukke periode verzekerd van ingewerkte mensen die weten hoe een container geladen moet worden.

met spoed nog een container laden?

Onze afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Dan kunt u bij hen terecht om de laadtijden af te spreken. Heeft u een ‘spoedje’? Altijd bellen! Soms is het gelukt om binnen het uur een team ter plekke te hebben. Dat is wat we bij Visser een uitdaging noemen

De juiste mannen voor de juiste klussen