Container lossen

Container lossen

containers vlot lossen

Het lossen van een zeecontainer moet zo snel mogelijk gebeuren om wachttijden te voorkomen. Vervolgens dient bij het lossen van een container de inhoud in het juiste patroon op de pallet gestapeld te worden. Eventueel moet de pallet gesealed worden.

Naast containers lossen verzorgt Visser ook de nodige gasmetingen.

containers lossen zonder verstoring van de orderpicking

Containers komen niet dagelijks binnen waardoor deze in veel magazijnen door orderpickers gelost worden. Dit verstoord het outboundproces. Daarnaast is containers lossen zwaar werk waar niet iedere orderpicker in geoefend is. Het lossen van containers is daarom typisch werk om uit te besteden aan de logistiek medewerkers van Visser.

Wilt u met ons kennismaken? Wij lichten graag onze mogelijkheden toe.

containers lossen tegen een vaste prijs

Desgewenst laden en lossen wij zeecontainers op basis van een fixed price. Hierdoor kunt u heel precies plannen en wachttijden vermijden. Vaste prijzen berekenen wij bijvoorbeeld per zeecontainer, per ton, per pallet of per collo. Vandaag vóór 14:00 uur ‘besteld’ betekend dat onze containerlossers morgen bij u aan het werk kunnen zijn.

de vaste gezichten van visser

Voor iedere klant bouwen we een pool van vakmensen op waaruit u kunt putten. Hiermee bent u ook in een drukke periode verzekerd van ingewerkte containerlossers die exact weten hoe pallets gestapeld en gesealed moeten worden.

met spoed een container lossen?

Onze afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Dan kunt u bij hen terecht om de lostijden van de container(s) af te stemmen. Uiteraard wordt alles netjes per mail bevestigd. Heeft u een ‘spoedje’? Altijd bellen! Soms is het ons gelukt om binnen het uur een team ter plekke te hebben.

De Visser flexpoule zet mijn bedrijf flexibele kracht bij