Diensten

Logistiek

Visser schakelt razendsnel met flexibel logistiek personeel. Van heftruck- en reachtruckchauffeurs tot magazijn-medewerkers, logistiek planners en voormannen. Doorpakkers voor laad- en loswerk, order picking, sorteren, palletiseren, stickeren of sealen.

Lees verder

Industrie

Visser zet uw HR kracht bij met flexibel personeel dat van wanten weet. Onze sterke mannen leveren prestaties bij zware en minder zware klussen. Visser heeft ervaren procesoperators, machine-operators, productie-medewerkers en inpakkers paraat.

Lees verder

Steigerbouw

Visser pakt elke klus in de steigerbouw opvallend energiek aan. Op onze fysiek sterke en ervaren steigerbouwers, met steigerpas, kunt u bouwen. Deze altijd beschikbare no-nonsense doorzetters kunnen elk type steiger razendsnel, veilig en vakkundig monteren.

Lees verder

Flexibel van ploegendienst tot invalkracht

Acuut of geregeld behoefte aan ingewerkte medewerkerkers voor de ploegendienst? Visser vakkrachten houden van afwisselend werk. Zeker ook in ploegendienst laten zij zich van hun sterkste kant zien. Met de exact te doseren aantallen teamworkers van Visser wordt uw ploegendienst een geoliede machine.

Lees meer

Ploegendienst met precisie

Razendsnel ploegen opschalen en terugschalen? Onze organisatie is volledig ingericht op uiterste flexibiliteit, snelle reactie en optimale bereikbaarheid. Wilt u van een 2-ploegendienst naar een 3-ploegendienst omschakelen, dan stellen wij desgewenst een complete ploeg samen. Ons personeel kan natuurlijk ook in 4- of 5-ploegendienst aan de slag.

Volgens plan of ad hoc

De bezetting wordt in overleg met u bepaald. Bij verzuim zorgen we onmiddellijk voor vervanging. Ook om vijf voor twaalf, vlak voor aanvang van een ploegendienst. Ad hoc een extra medewerker nodig? Neem contact met ons op en we trekken alles uit de kast om het te realiseren.

Sterk werk in het weekend

Doorwerken in het weekend? Met bijvoorbeeld een complete ompakploeg of een ervaren heftruckchauffeur? Geen enkel probleem. Als veeleisende opdrachtgever wordt u ook dan op uw wenken bediend met sterke staaltjes mankracht.

Last minute werk

Op het laatste moment een tekort aan personeel? Vlak voor de volgende shift van de ploegendienst? Komt die lading containers opeens eerder? Iemand uitgevallen? Neem contact op met Visser. We bijten ons vast in uw acute personeelsvraagstuk en lossen het effectief op.

Ik zoek nu mankracht!

Detachering

Een structurele of variërende vraag naar personeel? Met de arbeidskracht van Visser kunt u een wisselende werkdruk moeiteloos opvangen en reguleren. Over verzuim en andere HR-kwesties hoeft u zich niet druk te maken. Onze teams van gedreven personeel zijn bij ons in dienst en vallen onder onze leiding. Ze zijn al ingewerkt en elk moment inzetbaar.

Werkproces

Visser ontzorgt u volledig door een compleet project op zich nemen. Van de planning tot logistieke zaken en van toezicht en leiding tot de complete organisatie van het werkproces. Vooraf maken we heldere afspraken over de werkzaamheden en het tarief. Zo weet u exact wat Visser van u overneemt.

Flexibel

Vraag ons vrijblijvend om advies over de slimme inzet van pure mankracht, tegen een zo laag mogelijk tarief en met compromisloze kwaliteit. We staan klaar om de handen flink voor u uit de mouwen te steken voor uw onderneming.

Flexwerkoplossingen op maat

Samen met Visser bepaalt u hoe en onder welke condities het werk wordt uitgevoerd. Vervolgens overleggen wij met u over een oplossing op maat, tegen een scherp tarief. Bijvoorbeeld op urenbasis of waar mogelijk tegen vaste prijzen. Zo weet u exact wat de kosten zijn. De uitvoering van het werk wordt vastgelegd in een Service Level Agreement.

Lees verder
De Visser flexpoule zet mijn bedrijf flexibele kracht bij