Etiketteren

Etiketteren

etiketteren van producten

Bij het ompakken of wanneer een retailer een andere EAN code wenst dienen artikelen van nieuwe etiketten voorzien te worden. Dit zijn ad hoc etikettering activiteiten waarvoor u snel een team ter plekke wilt hebben. Het etiketteren dient goed, snel en niet te duur te zijn. Het liefst laat u het etiketteren uitvoeren voor een vaste prijs. Besteed werk als etiketteren daarom uit aan de vakmensen van Visser. Neem contact op voor onze snelle service!

etiketteren tegen een vaste prijs

Wij berekenen graag een vaste prijs per product of per handeling voor het etiketteren zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. We berekenen de benodigde tijd en kosten voor het etiketteren tijdens een pilot. In gezamenlijk overleg stellen we de benodigde etikettering handelingen (en tijd) vast. Vervolgens leggen we de tarieven en andere afspraken vast in het Service Level Agreement.

flexibel etiketteren

Uw Visser team is maximaal flexibel inzetbaar. U kunt per dag bepalen hoeveel mensen u nodig heeft voor etikettering. Ook is het mogelijk dat u de benodigde productie bepaald zodat wij de mankracht daarop inplannen voor u. Ook wanneer er (tijdelijk) in ploegendiensten ge-etiketteerd moet worden, zetten we dit op met behulp van onze afdeling Planning. Anders dan veel ‘vast personeel’ zijn de Visser medewerkers gewend om in ploegendiensten te werken.

andere value added services van visser

Naast werkzaamheden als etikettering biedt Visser ook voor andere werkzaamheden logistiek personeel die u kunt detacheren:

ad hoc logistieke werkzaamheden?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd het gewenste aantal mensen heeft voor ad hoc logistiek werk. Onze Planning staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Heeft u onverwacht een spoedklus? Altijd bellen, soms spelen zij het klaar om zelfs binnen enkele uren een team voor u op te trommelen.