Heftruckchauffeur gezocht?

Heftruckchauffeur gezocht?

tijdelijk een extra heftruckchheftruckchauffeur gezocht?

Is er sprake van een drukke periode? Of is uw vaste heftruckpersoneel met vakantie of ziek? Zet dan een heftruckchauffeur van Visser in. Een heftruckchauffeur inzetten kan zonder afnameverplichting en op dagbasis. Vandaag vóór 14:00 gebeld betekent dat uw Visser vakman zich morgen meldt op de door u gewenste tijd en locatie.

Bel of mail uw tijdelijke vacature heftruckchauffeur en wij nemen direct contact met u op om het te regelen. Visser heeft meer dan 40 heftruckchauffeurs in dienst met een heftruckcertificaat.

vertrouwde gezichten op de heftruck

Zelfs wanneer u maar één heftruckchauffeur nodig heeft werken wij een flexibele schil van meerdere heftruckchauffeurs in. Zo krijgt u een vaste pool van vertrouwde gezichten die weten hoe er bij u gewerkt wordt. Dit zijn magazijnmedewerkers die bij Visser in vaste dienst zijn. Een Visser heftruckchauffeur is daarom altijd direct productief. Hierdoor beschikt u ook tijdens een piekperiode over ervaren mensen.

heftruckchauffeur en meewerkend voorman

Bij de grotere opdrachten plaatsen wij vaak een meewerkend voorman. Dit is bijvoorbeeld een heftruckchauffeur die voor u als contactpersoon optreed namens Visser en tevens de Visser vakmensen op de werkvloer aanstuurt. Onze voormannen worden hiervoor speciaal opgeleid. Ook krijgen onze voormannen de leiding over een geheel afdeling of project.

maak uw vaste kosten variabel

Door de inzet van Visser vakmensen hebben onze klanten minder mensen op de loonlijst terwijl het logistieke proces toch gesmeerd loopt. Het aantal benodigde heftruckchauffeurs is niet altijd hetzelfde, daarom loont het de moeite om gebruik te maken van een flexibele schil met Visser vakmensen. Door de vaste kosten variabel te maken bent u niet alleen goedkoper uit, maar sluit u ook risico’s zoals (langdurig) verzuim of een krimpende markt uit.

snel schakelen

Onze afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Zij regelen dat u het gewenste aantal flexibele heftruckchauffeurs op tijd ter plekke hebt. Ook het snel omschakelen naar ploegendiensten of het afbouwen van capaciteit gaat vlot en vlekkeloos.