Hoogbouwtruckchauffeur gezocht?

Hoogbouwtruckchauffeur gezocht?

hoogbouwtruckchauffeurs voor de smalle gangen

Hoogbouwtruckchauffeur gezocht? Is er sprake van een piekperiode, ziekteverzuim of vakantie? Ervaren hoogbouwtruckchauffeurs zijn niet altijd eenvoudig te vinden, maar Visser heeft er een aantal in dienst. Graag komen wij met u in contact om de details van de werkzaamheden te bespreken zodat wij een passende aanbieding kunnen doen.

vaste gezichten

Zelfs wanneer u gelijktijdig maar één hoogbouwtruckchauffeur nodig heeft stellen wij voor om meerdere hoogbouwtruckchauffeurs op te leiden. Zo hebben wij een pool met hoogbouwtruckchauffeurs (ook wel smallengangentruckchauffeurs) die weten hoe u het werk gedaan wilt hebben. Zij werken elkaar in en zorgen ervoor dat ze bij inzet direct productief zijn. Dit zijn vakmensen die bij Visser in vaste dienst zijn. Op deze manier heeft u in een piekperiode voldoende magazijnmedewerkers waarop u kunt terugvallen.

vaste kosten variabel

Onze klanten hebben minder mensen in vaste dienst terwijl het logistieke proces toch gesmeerd loopt. Met name de binnenkomende goederenstroom is bij de meeste van onze klanten niet constant. Daarom hebben zij een flexibele schil met magazijnmedewerkers van Visser die alleen ingezet worden wanneer ze écht nodig zijn. Dit bespaart niet alleen arbeidskosten, maar tevens wordt het risico van ziekteverzuim of teveel personeel bij een krimpende markt uitgesloten.

hoge servicegraad

Onze afdeling Planning & Inezet zit vanaf 7:00 uur klaar om u te woord te staan en te voorzien van de benodigde vakmensen. Zij regelen dat u het gewenste aantal flexibele hoogbouwtruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, en andere logistieke specialisten op tijd ter plekke hebt. Ook het snel omschakelen naar ploegendiensten kunt u aan hen overlaten. Onze magazijnmedewerkers zijn gewend aan snel omschakelen en werken ook in het weekend.