Labelen

Labelen

labelen van dozen

Het labelen van dozen is soms een ad hoc activiteit, maar kan ook structureel plaats moeten vinden bij de afdeling Inslag van uw magazijn. In het laatste geval is productkennis en handigheid met de computer een vereiste. De overeenkomst tussen deze werkzaamheden is dat het werkaanbod fluctueert. Neem contact op wanneer u wilt weten wat Visser voor u kan betekenen.

een pool met ervaren mensen

Visser creëert voor u een pool van medewerkers die ervaren is met de het labelen van uw producten. Met name wanneer het labelen ook productkennis vereist is het belangrijk dat uw Visser team zorgvuldig ingewerkt is. Daarom creëren wij voor u een team van 30% á 50% FTE meer dan u gemiddeld nodig heeft. U kunt altijd rekenen op uw vaste variabele vakmensen want zij zijn bij ons in vaste dienst.

labelen op basis van een vaste prijs

Visser kan ook voor een vaste prijs labelen. Om de vaste prijs voor het labelen te bepalen hebben wij in overleg met u een pilotperiode waarin er gezamenlijk vastgesteld wordt hoeveel tijd het labelen van de diverse items kost. Vervolgens leggen we de tarieven en andere afspraken vast in het Service Level Agreement.

andere value added services van visser

flexibel labelen

Uw Visser team is maximaal flexibel. Ook wanneer er (tijdelijk) in ploegendiensten gelabeled moet worden, kan dit snel gerealiseerd worden door onze afdeling Planning. Anders dan veel ‘vast personeel’ zijn de Visser medewerkers gewend om in ploegendiensten te werken.

dagelijks een andere bezetting nodig?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd het gewenste aantal mensen heeft. Daarnaast leggen wij regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid te bewaken. Onze Planning staat op werkdagen vanaf 7:00 uur voor u klaar en zijn ook in het weekend bereikbaar.