Metselsteiger

Metselsteiger

metselsteiger (de)montage

Het plaatsen van een metselsteiger (zware steiger of stucsteiger) is vakwerk dat veilig en snel moet gebeuren. Visser monteert en demonteert metselsteigers vakkundig en met de gewenste slaghoogtes. Deze steigers zijn geschikt voor een zwaardere belasting en breed genoeg om met kruiwagens te werken. Zo nodig worden er metselconsoles geplaatst zodat er efficiënt en zonder rugklachten gewerkt kan worden. Ook kunnen wij een wind- en waterdichte doorwerkvoorziening plaatsen van krimpfolie zodat u niet afhankelijk bent van de weersinvloeden. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

uw pool van visser steigerbouwers

Visser creëert voor u een pool van steigerbouwers die ingewerkt wordt met de materialen en procedures die bij u van toepassing zijn. De meest professionals van Visser zijn gewend om met verschillende typen hoogwerkers en steigermaterialen te werken zoals layher, krab, tubeblock, blitz en all-round pijpkoppelingen. U kunt ook tijdens pieken rekenen op deze vakmensen want zij zijn bij ons in vaste dienst.

professionele steigerbouwers

Visser levert de door u gewenste mix van vakmensen met een steigerpas A of B, sjouwers of steigerinspecteur. Visser is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Uiteraard volgen onze steigerbouwers alle regels inzake kwaliteit en veiligheid strikt op.

mestelsteiger tegen een vaste prijs gemonteerd

Visser kan ook voor een vaste prijs een metselsteiger of stucsteiger (de)monteren. Graag leveren wij ook de materialen zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over professionele steiger montage (en demontage).

dagelijks een andere bezetting nodig?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd over het gewenste aantal steigermonteurs beschikt. Daarnaast legt onze afdeling Planning & Uitvoering regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid ook van onze kant te bewaken. Onze afdeling Planning & Uitvoering staat vanaf 7:00 uur voor u klaar.