Onze kracht
01

Sterke staaltjes mankracht

Visser krachten, sterk en ingewerkt personeel. Op variabele tijden, waar en wanneer u wilt.

02

Flexibele specialist

Visser staat als geen ander garant voor krachtige grip op flexibel werk in de logistiek, industrie en steigerbouw.

03

Altijd direct paraat

Visser is optimaal bereikbaar, direct schakelen bij elke personeelsvraag. Voor 14:00 uur gebeld, morgen aan de bak!

Visser mobiliseert arbeidskracht op maat

Visser zet vaste gezichten in op variabele momenten. Vakkrachten met uitgesproken competenties als drive, kracht, teamspirit en de wil om de klus te klaren. Voor elkaar, voor de klant: dat is het motto. Deze diep in ons DNA verankerde attitude zorgde ervoor dat we zijn uitgegroeid tot een sterke speler in vakkrachten in Midden- en Oost-Nederland.

Ik zoek nu mankracht

Uw vaste waarde bij fluctuerend werk

Zodra u mankracht nodig heeft staan we in de startblokken. U kunt per dag aangeven hoeveel personeel u nodig heeft. Onze alerte planners staan vanaf zeven uur ’s ochtends voor u klaar. En ’s middags voor twee uur bellen is, als het even kan, morgen aan de bak. Soms kunnen we zelfs binnen een uur de gewenste mannen mobiliseren.

Ingewerkte medewerkers

Onze arbeidskrachten zijn bij ons in dienst en worden vooraf door ons ingewerkt. Visser aanpakkers zijn op uw werkvloer in hun element. Ze gaan direct voluit en weten precies hoe ze de klus moeten klaren. U bent zeker van ijzersterk personeel met de juiste papieren en certificaten en de drive die u zoekt. Rasechte Vissers!

Visser regelt het. Hoe dan ook

Recht door zee en ongekend gedreven. Deze mentaliteit, deze energie typeert ook onze organisatie en service. We zorgen ervoor dat u de benodigde mankracht op tijd krijgt, ook al vergt dit het uiterste. En we stellen ons daarbij prettig toegankelijk op. Bij Visser begint elke klus met 100 % focus op u als opdrachtgever. Visser lost het op!

Productiviteit met power

We ontzorgen uw HR met vaste arbeidskrachten. Het werkt wordt correct en op tijd uitgevoerd terwijl u optimaal grip houdt op uw personeelskosten. Onder de streep levert Visser u hierdoor hogere productiviteit op. Wendbare, economische werkkracht onder het motto: volle kracht vooruit!

De juiste papieren

Onze mannen beschikken over de juiste papieren. Visser steigerbouwers hebben steigerpas A, B of de papieren voor steigerinspecteur. Onze logistieke medewerkers hebben een certificaat voor heftruck- of reachtruckchauffeur. En alle Visser medewerkers hebben hun VCA-papieren of hoger.

Visser en opleidingen

De vakkrachten in onze community worden opgeleid tot het gewenste niveau. Pas dan worden ze voor u ingezet. Leiding, begeleiding, aansturing en supervisie liggen volledig bij Visser. We zijn trots op onze mensen en investeren daarom ook graag in ze. Trouw en teamspirit worden beloond met prima doorgroeimogelijkheden.

Opleiding VCA, een veilige basis

Alle Visser medewerkers krijgen de training Basisveiligheid (B-VCA). Deze training wordt afgerond met het VCA-certificaat. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. VCA is een compleet programma. Het zorgt ervoor dat Visser werknemers en opdrachtgevers de gevaren tijdens het werk goed kunnen inschatten en de veiligheidsregels ter plekke kennen.

Steigerpas A

Voor Visser steigerbouwers is snelheid niet het enige criterium. Veiligheid, anticiperen op risicovolle situaties en preventieve maatregelen zijn minstens zo belangrijk. De vaardigheden en kennis op het gebied van veilig en zorgvuldig steigers bouwen worden aangeleerd tijdens de opleiding voor Steigerpas A.

Steigerpas B

Steigerpas B is een vereiste voor de functie van voorman in de steigerbouw. Visser vakkrachten met steigerpas B kunnen bouwtekeningen van steigers lezen en dieper ingaan op de procedures en richtlijnen. Ze weten hoe je een team steigerbouwers aanstuurt. Daarnaast kan een Visser voorman van nature goed communiceren met de opdrachtgever.

Steigerinspecteur

Visser steigerinspecteurs zijn in het bezit van Steigerpas B en hebben een aantal jaren ervaring als voorman. De steigerinspecteur houdt toezicht op de kwaliteit, zoals de belasting van de steiger, de verankeringen en de diagonalen. Ook let hij op de ondergrond en het weer. De steigerinspecteur weet alles over de wet- en regelgeving, heeft belangrijke invloed op de voortgang en kent de verantwoordelijkheden van steigerbouwers en opdrachtgevers.

Certificaat voor heftruck en reachtruck

De meeste logistieke medewerkers en machine-operators van Visser hebben een heftruck en/of reachtruckcertificaat. De opleiding hiervoor is dan ook een eerste stap voor ons logistieke personeel. Tijdens de opleiding komen vaardigheden aan bod als behendig plaatsen en verplaatsen, veiligheid en een gezonde zithouding. De opleiding heeft een theorie- en een praktijkgedeelte.

Certificaat voor speciale voertuigen

Visser werkkrachten met een heftruck- en/of reachtruckcertificaat kunnen zich specialiseren. Ze maken dan de stap naar werken met een hoogbouwtruck of een smallegangentruck. Visser biedt ook opleidingen aan voor bijzondere voertuigen, zoals een 15-ton heftruck of een heftruck met 4 lepels.

Visser is opvallend betrouwbaar