Orderpicking

Orderpicking

flexibel inzetbare orderpickers

Aangezien de orderstroom niet altijd constant is heeft u niet altijd hetzelfde aantal mensen nodig bij orderpicking. Het loont daarom om orderpickers van Visser in te zetten. U bespaart niet alleen kosten, maar bent u ook gegarandeerd van een constante kwaliteit. Visser orderpickers zijn bij ons in vaste dienst en goed opgeleid. Vandaag vóór 14:00 uur ‘besteld’ betekent dat zij morgen bij u aan het werk zijn met orderpicking.

magazijnmedewerkers voor logistiek werk

Desgewenst hebben wij orderpickers met een heftruckcertificaat of bijvoorbeeld een reachtrucker. Ook zijn onze mensen inzetbaar voor andere taken dan orderpicking. Denk hierbij aan:

Wij selecteren de personen die het best op uw orderpickingoperatie passen of we leiden ze daarvoor op.

orderpickers in ploegendienst

Is het nodig om tijdelijk om te schakelen naar een meer ploegendienst en hebben uw vaste medewerkers problemen met de aangepaste werktijden? Ook dan kunt rekenen op Visser. Onze orderpickers en andere logistieke specialisten zijn gewend om op diverse tijdstippen inzet te worden op orderpicking.

het unieke pool systeem van visser

We bouwen een pool van orderpickers op waaruit u kunt putten ten tijde van pieken in uw orderstroom of wanneer er vaste magazijnmedewerkers met vakantie of ziek zijn. Zo heeft u een vaste kern aan orderpickers en daarnaast een groep die wij flexibel inzetten indien er meer capaciteit nodig is voor orderpicking. Het gehele team is 30 tot 50% FTE meer dan u normaal nodig heeft.

begeleiding van de orderpickers

Wanneer wij meerdere orderpickers inzetten dan plaatsen wij veelal ook een meewerkend voorman. Zij zijn speciaal opgeleid en uw eerste aanspreekpunt. Desgewenst kan een voorman de leiding nemen over een gehele orderpickingafdeling of project. Daarnaast krijgt u regelmatig bezoek van één van onze uitvoerders die het contact onderhouden met onze orderpickers en de leidinggevende personen binnen uw operatie.