Over Visser

Sterke staaltjes mankracht

Visser timmert sinds 1995 aan de weg als aannemer van werk in de logistiek, industrie en steigerbouw. Gedreven door een stevige dosis kracht, karakter en een hands-on mentaliteit leveren onze eigen, ruim 250 vakkrachten, dagelijks hoge prestaties bij uiteenlopende opdrachtgevers in logistiek, industrie en steigerbouw.  Een hechte club aanpakkers, die onze reputatie als HR-expert in stevig werk hoog houdt.

Missie

Visser wil de regisseur zijn van flexibel werk in de logistiek, industrie en steigerbouw. Belangrijke waarden daarbij zijn het continu ontwikkelen van de organisatie en onze mensen en het streven naar duurzame relaties met alle (potentiële) opdrachtgevers.

Visie

Fixed pricing voor variabele arbeid, een poule van vaste medewerkers en constante monitoring van kosten. Dit maakt Visser tot een concurrerende leverancier van vakkrachten. Met het oog op de toekomst wordt deze unieke formule verder ontwikkeld, waardoor we maximaal kunnen inspelen op de toenemende vraag naar flexibele arbeid.

Duurzaam werken

Bij Visser betekent duurzaam werken ook maatschappelijke en sociale betrokkenheid. Dat wordt weerspiegeld door nauwe samenwerkingen met gemeenten, uitkeringsinstanties en organisaties voor nieuwe toetreders tot de arbeidsmarkt. Ook geven we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een beter perspectief. Mensen die maatschappelijk gezien minder kansrijk zijn blijven doorgaans langdurig bij ons in dienst.

Certificering

Visser is NEN 4400-1 gecertificeerd, erkend leerbedrijf en leermeester. Onze arbeidkrachten beschikken over alle vereiste diploma’s, certificaten en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De betrokkenheid en inzet zijn groot