palletiseren

palletiseren

precies palletiseren

Goederen die gelost zijn dienen volgens het juiste patroon op de pallets gestapeld te worden. In veel gevallen dient het palletiseren zo te gebeuren dat de labels op de dozen individueel gescand kunnen worden. Na het palletiseren kunnen de pallets nog gesealed worden en krijgen ze desgewenst een palletlabel. Een precies werkje als palletiseren kunt u uitstekend aan uw Visser vakmensen overlaten.

pallets wegzetten

Indien nodig hebben wij magazijnmedewerkers met een heftruck of reachtruckcertificaat die de pallets ook kunnen wegzetten voor u. Daarnaast zijn onze mensen inzetbaar voor andere taken. Denk hierbij aan:

Wij selecteren de personen die het best op uw operatie passen of we leiden ze daarvoor op.

palletiseren tegen een vaste prijs

Palletiseren, sealen en labelen gebeurt vaak in combinatie met het lossen van zeecontainers. Wij doen dit ook op basis van een vaste prijs dan weet u vooraf waar u aan toe bent. U kunt dan heel precies plannen en wachttijden vermijden. Vandaag vóór 14:00 uur ‘besteld’ is morgen aan het werk.

uw eigen team van visser
Voor iedere klant werken we een poole van vakmensen in, die groter is dan u gemiddeld nodig heeft. Zo bent u in een drukke periode altijd verzekerd van ingewerkte magazijnmedewerkers die exact weten hoe u de pallets gestapeld, gelabeled en gesealed wilt hebben.

met spoed extra mensen nodig?
Onze afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Heeft u een ‘spoedje’? Altijd bellen! Soms lukt het om binnen het uur een team ter plekke te hebben. Dat is wat we bij Visser een ‘leuke uitdaging’ noemen.