Reachtruckchauffeur gezocht?

Reachtruckchauffeur gezocht?

extra reachtruckchauffeur gezocht?

Ervaren reachtruckchauffeurs zijn niet eenvoudig te vinden. Zet daarom een reachtruckchauffeurs van Visser in. Visser heeft meer dan 25 reachtruckchauffeurs in vaste dienst. Of het nu om een piekperiode, vakantie of ziekte gaat, wij kunnen u op korte termijn voorzien van de juiste vakmensen.

snel een reachtruckchauffeur

Vandaag vóór 14:00 ‘besteld’ betekent dat uw Visser vakman zich morgen meldt op de door u gewenste tijd en locatie. Bel of plaats uw tijdelijke vacature reachtruckchauffeur en wij nemen direct contact met u op om één en ander met u te regelen.

vaste gezichten

Zelfs wanneer u gelijktijdig maar één reachtruckchauffeur nodig hebben wij een flexibele schil van meerdere reachtruckchauffeurs. Met een pool van reachtruckchauffeurs en andere magazijnmedewerkers van Visser beschikt u ook tijdens een piekperiode over Vakmensen.

reachtruckchauffeur en voorman

Vaak plaatsen wij een meewerkend voorman bij onze klanten. Naast de normale werkzaamheden die hij als reachtruckchauffeur uitvoert is hij ook uw contactpersoon en stuurt hij onze mensen aan op uw werkvloer. Uiteraard zijn onze voormannen speciaal opgeleid voor deze taak. Daarom worden zij ook regelmatig gevraagd om de leiding van (een deel van) de operatie of een project op zich te nemen.

vaste kosten variabel maken

Onze klanten hebben minder mensen op de loonlijst terwijl het logistieke proces toch gesmeerd loopt. Met name de inboundstroom is bij de meeste van onze klanten niet constant. Daarom hebben zij een flexibele schil met Visser vakmensen die alleen ingezet worden wanneer ze écht nodig zijn. Dit is niet alleen een besparing. Want ook het risico van ziekteverzuim of teveel personeel bij een krimpende markt wordt uitgesloten.