Schildersteiger

Schildersteiger

stevige schildersteiger

Het monteren en verplaatsen van een schildersteiger is vakwerk dat veilig en snel moet gebeuren. Visser monteert en demonteert schilderstellingen vakkundig. Desgewenst wordt er een regenzeil of steigergaas aangebracht zodat er geen vuil en nattigheid op het schilderwerk kan komen. Ook kunnen wij een doorwerkvoorziening aanbrengen van krimpfolie op de schildersteiger zodat er ook bij slecht weer geschilderd kan worden. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

uw pool van visser vakmensen

Visser creëert voor u een pool van steigerbouwers die ervaren is in het bouwen van uw schildersteiger en met de materialen en procedures die bij u van toepassing zijn. Onze mensen zijn gewend om met verschillende typen hoogwerkers en steigermaterialen te werken zoals layher, krab, tubeblock, blitz en all-round pijpkoppelingen. U kunt ook tijdens pieken rekenen op deze vakmensen want zij zijn bij ons in vaste dienst.

gediplomeerde steigerbouwers

Visser heeft een team van meer dan 20 steigerbouwers. Dit zijn gediplomeerde vakmensen met een steigerpas A of B, VCA of steigerinspecteur. Onze NEN 4400-1 VCU certificering van Visser is een extra verzekering dat er goed en veilig gewerkt wordt door de Visser vakmensen.

schildersteiger tegen een vaste prijs

Visser monteert en demonteert ook schildersteigers als aangenomen werk. Wij kunnen naast de arbeid ook de materialen leveren zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

dagelijks een andere bezetting nodig?

Geen probleem! De afdeling Planning & Uitvoering van Visser zorgt ervoor dat u altijd over het gewenste aantal steigermonteurs beschikt. Daarnaast legt onze afdeling Planning & Uitvoering regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid nog eens extra te controleren. Onze medewerkers van Planning & Uitvoering staan vanaf 7:00 uur voor u klaar.

Wilt u ook dat uw schildersteigers worden opgebouwd door een team van professionals? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.