Sealen

Sealen

strak sealen

Goederen die gelost zijn dienen volgens het juiste patroon op de pallets gestapeld en gesealed te worden. Uiteraard verwacht u wanneer er gesealed wordt ook constante kwaliteit. Net als palletiseren en labelen kunt u het sealen van goederen prima aan de vakmensen van Visser overlaten.

sealen tegen fixed price

Palletiseren sealen, en labelen doen wij vaak in combinatie met het lossen van zeecontainers. Sealen is werk dat zeer geschikt is om op basis van een vaste prijs te doen. Vandaag vóór 14:00 uur ‘besteld’ betekent dat uw Visser team het morgen voor u aan de slag is.

Indien nodig hebben wij magazijnmedewerkers met een heftruck of reachtruckcertificaat, die naast het sealen van goederen de pallets ook voor u kunnen wegzetten. Daarnaast zijn onze mensen inzetbaar voor andere taken. Denk hierbij aan:

uw eigen visser team

Wij werken meer logistieke medewerkers bij u in dan u gemiddeld nodig heeft. Dit zijn vakmensen die bij Visser in vaste dienst zijn. Zo kan er ook bij ons eens iemand ziek zijn zonder dat u er last van heeft. Daarnaast bent u in een drukke periode altijd verzekerd van mensen die direct productief zijn en weten hoe u de pallets gestapeld en gesealed wilt hebben.

werken in ploegendienst

Ook wanneer het palletiseren en sealen in het weekend plaats moet vinden kunt u de Visser vakmensen daarvoor inschakelen. Onze mensen zijn gewend om in ploegendiensten te werken. Zij staan dus ook in het weekend en op feestdagen voor u klaar.

met spoed een visser team nodig?

Onze afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar. Dan kunt u bij hen terecht om de lostijden af te stemmen. Uiteraard krijgt u een bevestiging per mail. Heeft u een ‘spoedje’? Altijd bellen! Soms lukt het om zelfs binnen het uur een team ter plekke te hebben. Dat is wat we bij Visser een ‘leuke uitdaging’ noemen.