Sorteren

Sorteren

secuur sorteren

Sorteerwerk is een activiteit die secuur en efficiënt uitgevoerd moet worden. Of het nu gaat om het lossen van een container met 20 soorten producten of het uitsorteren van retouren. U heeft ervaren mensen nodig die weten hoe het sorteerwerk bij u moet gebeuren. Visser biedt hiervoor een flexibele schil van mensen die bij ons op de payroll staan. Heeft u personeel voor sorteerwerk nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

uw pool van visser vakmensen

Visser creëert voor u een pool van medewerkers die ervaren is in met de sorteeractiviteiten die bij u uitgevoerd worden. U kunt ook tijdens pieken rekenen op deze vakmensen want zij zijn bij ons in vaste dienst.

sorteren op basis van een vaste prijs

Om de vaste prijs voor het sorteren te bepalen hebben wij in overleg met u een pilotperiode waarin er gezamenlijk vastgesteld wordt hoeveel tijd het sorteren van een bepaald item kost. Vervolgens worden de tarieven en andere afspraken vastgelegd in het Service Level Agreement.

andere value added services van visser

sorteerploegen

Uw sorteerploeg van Visser is maximaal flexibel inzetbaar. Ook wanneer er tijdelijk omgeschakeld moet worden naar een ploegendienst dan kan dit snel gerealiseerd worden. Anders dan veel ‘vast personeel’ zijn de Visser medewerkers gewend om in ploegendiensten te werken.

dagelijks een andere bezetting nodig?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd het gewenste aantal mensen aan het werk heeft. Daarnaast leggen wij regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid ook van onze kant te bewaken. De afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar.