Steigerconstructie

Steigerconstructie

speciale steigerconstructie nodig?

De professionals van Visser zijn ook zeer ervaren in de montage van een speciale steigerconstructies. Denk hierbij aan een podium of tribune bij een evenement, een steigerconstructie in een grote hal, of bijvoorbeeld een speciale constructie in of om een fabriek, etc.

uw pool van visser steigerbouwers

Visser Vakmensen heeft een pool van steigerbouwers die ervaren is in met de materialen en procedures die in uw bedrijf van toepassing zijn. Hierdoor kunt u ook tijdens pieken rekenen op ingewerkte steigerbouwers voor uw speciale steigerconstructies. De professionele steigerbouwers van Visser Vakmensen zijn bij ons in dienst en gewend om met verschillende typen hoogwerkers en steigermaterialen te werken zowel in staal als aluminium. Ook is het werken in ploegendiensten hen niet onbekend.

goed opgeleide steigerbouwers

De professionele steigerbouwers zijn uiteraard in het bezit van steigerpas A of B. Ook hebben wij onze eigen steigerinspecteur die de steiger kan goedkeuren en een aantal steigerbouwers met een PWF certificaat. Door de NEN 4400-1 certificering van Visser bent u verzekerd dat al onze medewerkers veilig werken en zich strikt aan de Steigerrichtlijnen houden.

steigerconstructie geplaatst tegen een vaste prijs

Visser plaatst uw speciale steigerconstructies desgewenst tegen een vaste prijs. Hierbij leveren wij het steigermateriaal, de bouwtekening en voeren wij ook de montage volledig uit. U heeft er geen omkijken naar. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

speciale steigers op tijd geplaatst

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat uw steigerconstructie op tijd staat. Zij staan vanaf 7:00 uur voor u klaar. Daarnaast legt één van onze uitvoerders regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid ook van onze kant te bewaken.

Wilt u ook dat uw steigerconstructie wordt opgebouwd door een team van professionals? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.