Stuwadoor

Stuwadoor

stuwadoor in hart en nieren

De stuwadoors van Visser zijn professionals in het laden en lossen van zeecontainers. In 1996 bedacht Remco Visser dat het laden en lossen van zeecontainers efficiënter en beter moest kunnen dan wat hij om zich heen zag gebeuren. Met die gedachte heeft hij Visser opgericht. Naast het stuwadoor werk zijn daar later een aantal andere logistieke diensten en de tak steigerbouw aan toegevoegd.

stuwadoor centraal in nederland

Wellicht verwacht u een stuwadoor (loodsmedewerker) met name in de buurt van havens te vinden. Visser verleend haar diensten echter bij de magazijns van haar klanten. Door efficiënt te werken is Visser in staat om tegen een concurrerende vaste prijs haar diensten als stuwadoor te verlenen.

vaste gezichten

De vakmensen van Visser zet u alleen in wanneer u een stuwadoor nodig heeft. Visser is in staat om u vaste gezichten te leveren zodat u niet iedere keer hoeft uit te leggen hoe u het werk gedaan wilt hebben. Zo kunt u zich op de magazijnprocessen richten en verzorgen wij het stuwadoor werk.

zeecontainers laden

Onze mensen laden uw zeecontainer snel en efficiënt op het tijdstip dat u dat wil. U belt een dag van tevoren vóór 14:00 uur onze planning en zij zorgen ervoor dat er een ploeg aan de slag gaat. Doordat wij met een vaste poole van medewerkers per klant werken is het geen probleem wanneer u verschillende laadpatronen voor verschillende artikelen hanteert.

zeecontainers lossen

Het lossen van zeecontainers dient zorgvuldig te gebeuren zodat uw orderpickers niet hoeven controleren of zaken wel in het juiste vak staan. Onze stuwadoors sorteren uw producten en palletiseren het vakkundig en volgens de stapelwijze die u voorschrijft. Ook kunnen zij de pallets sealen, labelen en wegrijden. U krijgt het zoals u het hebben wil. Indien nodig organiseren wij zelfs de gasmetingen voor u.

Interesse in de stuwadoors van Visser? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.