Verpakken

Verpakken

vakkundig verpakken

Verpakken (of inpakken) is een activiteit die prima uit te besteden is aan een externe partij zoals Visser. Inpakwerk vraagt geen hoog scholingsniveau, maar het werk moet wel zorgvuldig gebeuren. Daarnaast fluctueert het aantal te verpakken eenheden bij sommige van onze klanten per dag. Wij spelen daarop in met een flexibele schil van Visser medewerkers vanuit onze unieke poule systeem.

uw pool van visser verpakkers

Visser creëert voor u een pool van medewerkers die ervaren is met de verpakwerkzaamheden die bij u uitgevoerd worden. Dit is normaliter een team van ongeveer 30% tot 50% FTE meer dan u gemiddeld nodig heeft. U kunt altijd rekenen op dit team met inpakkers want zij zijn bij ons in vaste dienst.

verpakken op basis van een vaste prijs

Om de vaste prijs voor VAL/VAS activiteiten als verpakken te bepalen hebben wij in overleg met u een pilotperiode waarin er gezamenlijk vastgesteld wordt hoeveel tijd het verpakken van de diverse items kost. Vervolgens leggen we de tarieven en andere afspraken vast in het Service Level Agreement.

andere value added services van visser

verpakkingsteam

Uw team met verpakkers van Visser is maximaal flexibel inzetbaar. Ook wanneer er (tijdelijk) in ploegendiensten gewerkt moet worden, kan dit snel gerealiseerd worden door onze afdeling Planning. Anders dan veel ‘vast personeel’ zijn de Visser medewerkers gewend om in ploegendiensten te werken.

dagelijks een andere bezetting nodig?

De afdeling Planning & Inzet van Visser zorgt ervoor dat u altijd het gewenste aantal mensen aan de verpakkingslijn heeft. Daarnaast leggen wij regelmatig een bezoek af aan de werkplek om de kwaliteit en veiligheid ook van onze kant te bewaken. De afdeling Planning & Inzet staat vanaf 7:00 uur voor u klaar.

Meer weten over het uitbesteden van verpakkingswerkzaamheden? Neem contact op!