Underdog op de arbeidsmarkt? Niet bij Visser.

20 april 2017

Underdog op de arbeidsmarkt? Niet bij Visser.

Hoewel onze economie na jaren van crisis weer aantrekt, kan nog steeds niet iedereen die wil werken een baan vinden. Het UWV bracht eerder deze maand een analyse voor 2017 naar buiten waaruit blijkt dat maatschappelijke uitsluiting dreigt voor mensen met een slechte positie op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld voor laaggeschoolden, arbeidsgehandicapten en niet-westerse migranten.

“Zeker nu de arbeidsmarkt aantrekt, is het van belang dat ook mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt of een zwakke arbeidsmarktpositie hebben, kunnen meedoen met werk. Investeren in deze mensen door onze dienstverlening en het faciliteren van loopbaanzekerheid, is dan het devies. Hiermee kunnen we de economie en samenleving versterken”, zegt Tof Thissen, directeur van UWV Werkbedrijf tegen Nu.nl.

Visser investeert in jou

Bij Visser kun je als ervaren kracht aan de slag, maar ook als starter of schoolverlater. Heb je al werkervaring, kom je net van school of zoek je een bijbaantje? Iedereen is welkom om bij Visser de handen uit de mouwen te steken. We hebben interessante vacatures voor iedereen met karakter en mentaliteit. We zorgen ook voor trainingen en opleidingen. Zo kan je bijvoorbeeld een heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat, hoogbouwtruckcertificaat, Steigerpas A en B, VCA opleiding, VCA certificaat en nog vele andere certificaten behalen bij ons. Zolang je het type bent dat de schouders er graag vol onder zet, ben je een echte Visser.

De arbeidsmarkt op

Benieuwd of wij een interessante baan voor jou hebben? Bekijk de Visser vacatures!

Terug naar overzicht