Werk

Mankracht gezocht!

Direct solliciteren
01

Doorzetters

Bij Visser vind je die baan met karakter. We hebben mooi werk voor doorzetters met teamspirit en de wil om de klus te klaren.

02

Karakter

Je pakt stevige klussen aan bij bedrijven in de logistiek, industrie en steigerbouw. Afwisselend werk voor flexibele vakkrachten!

03

Team work

Je gaat op pad met een vaste club trouwe collega’s op jouw golflengte. Samen met je team aanpakkers ga je er echt voor!

Mankracht gezocht!

Hallo doorzetter, bijt jij je vast in elke klus? En sta je klaar voor een ander? Dan heb je net als wij het Visser karakter. Werk je voor Visser, dan hoor je bij een hechte club van sterke gasten. Doel: de klus klaren, hoe dan ook. Doorzetters onder elkaar! Herkenbaar? Kom ons team versterken, je sollicitatie wordt gewaardeerd!

Goed in stevig werk?

We hebben mooi werk voor je. Met de zekerheid van een vaste, afwisselende baan. Samen met vaste teamgenoten zet je de schouders er stevig onder. We hebben werk waar jouw power voor nodig is. Ben jij een echte Visser? Solliciteer dan!

Solliciteer bij Visser!

Je kan je ook aanmelden via onze contactpagina of kom bij ons langs in onze vestiging in Apeldoorn. Steek jij graag je handen flink uit de mouwen? Je bent van harte uitgenodigd om te solliciteren op een baan in de logistiek, industrie of steigerbouw!

Logistiek

Je gaat klussen aanpakken in een distributiecentrum of magazijn. Werk waarvoor je je mannetje moet staan. Ook als schoolverlater of invalkracht kan je hier goed aan de slag.

Lees verder

Industrie

Als je voor Visser werkt, werk je voor prachtige productiebedrijven. We hebben mensen nodig op diverse niveaus. Afwisselend werk en een uitdaging voor iemand als jij!

Lees verder

Steigerbouw

Voor steigerbouwers hebben we veelzijdig werk bij uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan de bouw van steigers en valbeveiliging in nieuwbouw en renovatie. Mogelijkheden volop!

Lees verder

“Wisselend werk in een vertrouwd team”

“Bij Visser werk ik al 6,5 jaar. Eerst als oproepkracht maar nu alweer 3 jaar vast, vooral als lader en losser van zeecontainers. De variatie spreekt me aan, verschillende werkzaamheden bij steeds andere klanten. Ik heb leuke collega’s, we zijn één team dat elkaar vertrouwt. De mogelijkheid een opleiding te volgen geeft je meer toekomstperspectief.”

Danny de Zee, algemeen medewerker

7 september 2017

Megaschip van 400 meter in Rotterdam

Groot, groter, grootst! Containerschepen worden steeds groter. In de haven van Rotterdam aan records geen gebrek dit jaar. Op 1 juli meerde het grootste containerschip ter wereld aan: de OOCL Hong Kong. Op dit 400 meter lange schip kunnen maar liefst 21.413 containers (TEU) achter elkaar worden geplaatst. Dit komt dit neer op een lengte

Lees verder

12 juni 2017

Hoe ziet jouw baan er over 20 jaar uit?

Traditionele banen in de logistiek gaan deels verdwijnen, maar gelukkig komen daar nieuwe functies voor in de plaats. Wat is dan ‘de baan van de toekomst’? Recruitmentorganisatie Hays deed uitgebreid onderzoek in de logistiek en supply chain branche. 50 procent van de geïnterviewden is van mening dat robotisering nieuwe banen oplevert. Hoe ziet jouw baan

Lees verder
De variatie spreekt me aan