Jouw team

Welkom in je Visser team

Je werkt bij Visser in vaste teams die bij allerlei opdrachtgevers in de logistiek, industrie of steigerbouw worden ingezet. Meestal is dat in het oosten en midden van het land. Samen met team rijd je in een Visser bedrijfsauto naar de klus en lever je sterke staaltjes mankracht.

01

Sterke band, hechte eenheid

Visser collega's maken zich sterk voor elkaar. Ze vormen een hechte eenheid van mankrachten die de job doortastend uitvoeren. Wat voor werk je ook aanpakt, samen leveren jullie prestaties waar je u tegen zegt. Jouw stevige mentaliteit en no-nonsense karakter komen in het Visser team goed uit de verf.

02

De flexpoule, een vaste club

Een flexpoule is een vaste club aanpakkers die altijd direct beschikbaar is voor de klant. Bijvoorbeeld als er bij een opdrachtgever grote drukte ontstaat, als er acuut extra mensen nodig zijn of er als ergens een klus ligt te wachten om aangepakt te worden.

03

Vast team vakkrachten

In de Visser flexpoule maak je deel uit van een vast team ingespeelde vakkrachten: bekende gezichten van Visser, die weten hoe het op de werkvloer van de klant werkt. Hiervoor wordt jouw team vooraf al door ons ingewerkt. De klant hoeft niet veel meer uit te leggen. Hij ziet je dus graag in actie komen!

“Voldaan naar huis”

“Wat ik het leukste vind? De afwisseling! Het werk is nooit saai, omdat je steeds weer andere werkzaamheden verricht bij verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk is de ene dag leuker dan de andere. Maar als je dan weer samen met je collega’ s de klus van die dag geklaard hebt, ga je met een heel voldaan gevoel naar huis!”

Kees Doppenberg, allround medewerker

Opleidingen en diploma's

Als je goed werk levert, leiden we je op en kun je verschillende diploma’s en certificaten behalen. Zo word je als onderdeel van een hecht team steeds beter in de sterke staaltjes mankracht die je samen levert.

Opleidingen

Voor elk niveau

Bij Visser kun je als ervaren kracht aan de slag, maar ook als starter of schoolverlater. Zolang je het type bent dat de schouders er graag vol onder zet, ben je een echte Visser. Wij werken met een vaste club aanpakkers.

Van starter tot ervaren

Heb je al ervaring, kom je net van school of zoek je een bijbaantje? Iedereen is welkom om bij Visser de handen flink uit de mouwen te steken. We hebben interessante vacatures voor iedereen met karakter en mentaliteit. We zorgen ook voor trainingen en opleidingen.

Heb je rijervaring?

Je rijdt met je Visser team steeds naar andere klussen. Hiervoor staan onze Visser bedrijfsauto’s klaar. Je ziet ze vast wel eens rijden. Het kan dus een voordeel zijn als je een rijbewijs hebt. En natuurlijk enige rijervaring. Een eigen auto kan soms ook handig zijn.

Opleidingen voor iedere Visser vakkracht

Heftruckcertificaat
Reachtruckcertificaat
Hoogbouwtruckcertificaat
Voorman
Steigerpas A en B
Steigerinspecteur
VCA opleiding
VCA certificaat
Vapro certificaat machine operator

Lees meer

Vragen of direct solliciteren bij Visser?

Stuur je gegevens of bel direct naar 055- 700 12 90

Samen de klus klaren, een goed gevoel