Ons karakter
01

Mankracht met power

Waarom kiezen bedrijven in de logistiek, industrie en steigerbouw voor Visser? Ze zoeken sterke staaltjes mankracht. En die krijgen ze bij ons. Van jou! We vormen een geoliede menselijke machine die altijd paraat is. Heb jij ook zo’n gedreven en flexibel karakter? Dan begrijpen we elkaar!

02

Onze kracht is jouw kracht

Onze kracht is flexibele arbeid. Goed werk, geleverd door bekende gezichten. Onze mannen kennen onze klanten, zodat ze zeker weten dat het goed komt. Opdrachtgevers hoeven maar in hun vingers te knippen en we gaan volle kracht vooruit. Volbloed Vissers, met hun typerende hands-on mentaliteit.

03

Een baan met afwisseling

Afwisseling is belangrijk. Ook voor jou? Mooi, want bij Visser wordt het werk nooit saai. We werken voor uiteenlopende klanten in de wijde omtrek van Apeldoorn en vaak ook verder. Als het goed is, ben je uit het juiste hout gesneden om flexibel te werken!

In vaste dienst, wel zo zeker

Je werkt bij Visser in vaste dienst. Dat is een stuk zekerder dan werken voor een uitzendbureau. Je weet dat je voor langere tijd een goede baan hebt die bij je past. We kennen onze opdrachtgevers door en door. We weten wat ze van ons verwachten en we kunnen je daar goed op voorbereiden.

“Vrolijk en positief, dat werkt!”

“Als ik mezelf moet typeren dan zeg ik: ik ben een vrolijke, positief ingestelde doorzetter. Die eigenschappen komen bij Visser goed van pas. Al vier jaar werk ik als allround medewerker bij verschillende opdrachtgevers. Als je vrolijk en positief blijft én ervoor zorgt dat het soms best zware werk voor elkaar komt, dan is de klant blij en tevreden. En daar doe ik het voor!”

Tim Loedeman, allround medewerker

Een baan met afwisseling

Afwisseling is belangrijk. Ook voor jou? Mooi, want bij Visser wordt het werk nooit saai. We werken voor uiteenlopende klanten in de wijde omtrek van Apeldoorn en vaak ook verder. Als het goed is, ben je uit het juiste hout gesneden om flexibel te werken!

Cursussen steiger- bouwers

Onze vakkrachten in de steigerbouw krijgen cursussen aangeboden voor steigerpas A en B, voorman en steigerinspecteur. Natuurlijk doe je bij Visser ook de wettelijk verplichte VCA-training. De VCA heeft te maken met skills die je leert om overal veilig en verantwoord aan de slag te kunnen. Hard werken, maar altijd safe!

Opleidingen logistiek en industrie

Werk je in de logistiek, dan kan je bij Visser een opleiding volgen voor heftruckchauffeur, reachtruckchauffeur of hoogbouwtruckchauffeur. Ook een opleiding voor werken met een indrukwekkende vijftien ton zware heftruck is mogelijk. Verder kan je bij Visser het Vapro certificaat voor machine-operator behalen.

Visser investeert in jouw toekomst

Bij Visser kun je je prima ontwikkelen. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden en instapniveaus. Van beginners tot mannen met meer ervaring. Onze trainingen en opleidingen voor functies in de logistiek, industrie en steigerbouw kan je bij ons in huis volgen.

Je inzet wordt gewaardeerd

Bij Visser ben je niet zomaar een nummer, willekeurig naar een opdrachtgever gestuurd. Je karakter, kracht en inzet worden door ons gewaardeerd. Je krijgt er dan ook veel voor terug. Zoals een goed salaris, degelijke arbeidsvoorwaarden en een vast team Visser collega’s. Informeer maar eens of, nog beter, kom bij Visser solliciteren!

Steeds een andere klus

Veelzijdig werken bij Visser betekent aan de slag gaan voor allerlei opdrachtgevers op uiteenlopende werkplekken. Een ploegendienst draaien kan er ook bij horen en als je uit het juiste hout gesneden bent, vind je dat geen probleem. Soms in het weekend werken is ook geen punt voor je? Top, je bent een echte Visser!

Vacature overzicht
Een blije klant, daar doe ik het voor!