Hoogbouwtruckcertificaat behalen

Hoogbouwtruckcertificaat behalen

hoogbouwtruckcertificaat voor specialisten

De Visser vakmensen die hun heftruckcertificaat en VCA behaald hebben kunnen hun reachtruckcertificaat behalen en vervolgens ook hun hoogbouwtruckcertificaat. Het besturen van de hoogbouwtruck of smallegangentruck is nog weer lastiger dan een reachtruck. Je moet in ieder geval geen hoogtevrees hebben. Visser investeert in haar medewerkers. Het VCA certificaat dient door iedere medewerker behaald te worden. Dit is een verplichting die (gelukkig) bij onze NEN 4400-1 certificering behoort. Kijk op de vacaturepagina of er een leuke baan voor je bij zit!

hoogbouwtruckcertificaat behalen

Medewerkers die zich bewezen hebben krijgen bij Visser de mogelijkheid vakgerichte cursussen te volgen. Het reachtruckcertificaat behalen is de tweede stap voor de logistiek medewerkers van Visser. Daarna kan men het hoogbouwtruckcertificaat behalen en leiden wij onze vakmensen op voor speciale voertuigen zoals het besturen van een 15-tons heftruck, heftrucks met 4 lepels enzovoorts. De Visser medewerkers vinden het niet alleen leuk om speciale voertuigen te besturen maar het maakt hen ook breed inzetbaar en die afwisseling houdt het spannend!

hoogbouwtruck opleiding

De opleiding voor het hoogbouwtruckcertificaat gaat natuurlijk over het behendig besturen van de hoogbouwtruck zoals het plaatsen en verplaatsen van de last en het orderpicken op (grote) hoogte, maar eigenlijk nog belangrijker is het veiligheidsaspect. Het veilig besturen van de hoogbouwtruck is uiteraard van groot belang. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de ergonomie op de hoogbouwtruck zodat de hoogbouwtruckchauffeur ook voor zijn/haar eigen welzijn kan waken. Uiteraard bestaat een belangrijk deel van de opleiding hoogbouwtruckchauffeur uit theorie die onze medewerkers thuis bestuderen.