Reachtruckcertificaat behalen

Reachtruckcertificaat behalen

reachtruckcertificaat binnen bereik

De Visser vakmensen die hun heftruckcertificaat en VCA behaald hebben kunnen hun reachtruckcertificaat behalen. Visser investeert in haar medewerkers. Het VCA certificaat dient door iedere medewerker behaald te worden. Dit is een verplichting die (gelukkig) bij onze NEN 4400-1 certificering behoort. Van onze logistieke medewerkers en machine operators heeft meer dan 80% zijn heftruckcertificaat en daarvan heeft inmiddels de helft ook zijn/haar reachtruckcertificaat. Kijk op de vacaturepagina of er een leuke baan voor je bij zit!

reachtruckcertificaat behalen

Medewerkers die zich bewezen hebben krijgen bij Visser de mogelijkheid vakgerichte cursussen te volgen. Het reachtruckcertificaat behalen is de tweede stap voor de logistiek medewerkers van Visser. Daarna kan men het hoogbouwtruckcertificaat behalen en leiden wij onze vakmensen op voor speciale voertuigen zoals een 15-tons heftruck, heftrucks met 4 lepels enzovoorts.

reachtruck opleiding

De opleiding voor het reachtruckcertificaat gaat enerzijds over het behendig besturen van de reachtruck zoals het plaatsen en verplaatsen van de last, maar misschien nog wel belangrijker is het veiligheidsaspect. Het veilig besturen van een reachtruck draagt bij tot de totale veiligheid op de werkplek. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de ergonomie zodat de reachtruckchauffeur ook voor zijn/haar eigen welzijn kan waken. Uiteraard bestaat een belangrijk deel van de opleiding reachtruckchauffeur uit theorie die onze medewerkers thuis bestuderen.