Werken in de industrie

Werk in de industrie

In de industrie zijn goede mensen nodig. De lat ligt hoog als het gaat om hard, veilig en efficiënt werken. De fabriek moet 24 uur per dag draaien, tijdverlies kost geld. Jij en je Visser collega’s dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers in de industrie.

Starter of ervaren

Het gaat om banen als operator, productiemedewerker, heftruckchauffeur en allerlei andere jobs. Je kunt dan ook op verschillende niveaus instromen. Als starter, invalkracht of als een ervaren rot in het vak. Ook in de industrie hebben we afwisselend werk en mooie uitdagingen voor je!

Doe mij een baan met karakter!

Bijt jij je vast in elke klus? Bij Visser vind je die baan met karakter. Je gaat op pad met een vaste club trouwe collega’s op jouw golflengte. Samen pakken jullie stevige klussen aan bij bedrijven in de logistiek, industrie en steigerbouw. Iets voor jou? Gebruik dan onderstaand formulier om je aan te melden voor een baan met karakter.

Aanmelden

“Vrolijk en positief, dat werkt!”

“Als ik mezelf moet typeren dan zeg ik: ik ben een vrolijke, positief ingestelde doorzetter. Die eigenschappen komen bij Visser goed van pas. Al vier jaar werk ik als allround medewerker bij verschillende opdrachtgevers. Als je vrolijk en positief blijft én ervoor zorgt dat het soms best zware werk voor elkaar komt, dan is de klant blij en tevreden. En daar doe ik het voor!”

Tim Loedeman, allround medewerker

Vacatures in de industrie

Lader/Losser
Heftruckchauffeur
Reachtruckchauffeur
Operator
Productiemedewerker
Sjouwer

Vacature overzicht

Vragen of direct solliciteren bij Visser?

Gebruik onze contactpagina of bel 055- 700 12 90

Een blije klant, daar doe ik het voor!