Werken in de logistiek

Werk in de logistiek

Visser heeft mooi en afwisselend werk voor je in een magazijn of distributiecentrum. Jouw ervaring , vakkennis en karakter worden er prijs gesteld! Je werkt samen met je Visser teamgenoten. Kom je net van school of zoek je werk als invaller? Ook dan ben je welkom bij Visser.

Logistieke functies

Bij werk in de logistiek kun je denken aan jobs als operator van een machine, orderpicker, chauffeur op een heftruck of reachtruck. Andere functies zijn bijvoorbeeld lader of losser van containers, maar ook winkeldisplays vullen of producten etiketteren. Je werkt regelmatig bij andere opdrachtgevers, dus je baan blijft interessant en afwisselend.

Doe mij een baan met karakter!

Bijt jij je vast in elke klus? Bij Visser vind je die baan met karakter. Je gaat op pad met een vaste club trouwe collega’s op jouw golflengte. Samen pakken jullie stevige klussen aan bij bedrijven in de logistiek, industrie en steigerbouw. Iets voor jou? Gebruik dan onderstaand formulier om je aan te melden voor een baan met karakter.

Aanmelden

“Voldaan naar huis”

“Wat ik het leukste vind? De afwisseling! Het werk is nooit saai, omdat je steeds weer andere werkzaamheden verricht bij verschillende opdrachtgevers. Natuurlijk is de ene dag leuker dan de andere. Maar als je dan weer samen met je collega’ s de klus van die dag geklaard hebt, ga je met een heel voldaan gevoel naar huis!”

Kees Doppenberg, allround medewerker

Vacatures in de logistiek

Heftruckchauffeur
Magazijnmedewerker
Reachtruckchauffeur
Hoogbouwtruckchauffeur
Lader/Losser
Sjouwer

Vacature overzicht

Vragen of direct solliciteren bij Visser?

Stuur je gegevens of bel direct naar 055- 700 12 90

Hard werken, maar veel lol