Werken in de steigerbouw

Werk in de steigerbouw

Als Visser steigerbouwer werk je meestal in een team met drie collega’s. Samen gaan jullie de bouw van steigers en valbeveiliging in nieuwbouw en renovatie aanpakken. Of je monteert bijvoorbeeld steigers die bij onderhoudsprojecten nodig zijn.

Steeds afwisselend, altijd veilig

Je werk als Visser steigerbouwer is lekker afwisselend. Zo kan ook de montage van zonnepanelen een uitdagende klus voor jullie zijn. Voor je verantwoordelijke werk als steigerbouwer krijg je bij Visser natuurlijk goede trainingen en instructies. Veiligheid staat voorop. Visser zorgt voor alle persoonlijke beschermingsmiddelen.

Doe mij een baan met karakter!

Bijt jij je vast in elke klus? Bij Visser vind je die baan met karakter. Je gaat op pad met een vaste club trouwe collega’s op jouw golflengte. Samen pakken jullie stevige klussen aan bij bedrijven in de logistiek, industrie en steigerbouw. Iets voor jou? Gebruik dan onderstaand formulier om je aan te melden voor een baan met karakter.

Aanmelden

“Wisselend werk in een vertrouwd team”

“Bij Visser werk ik al 6,5 jaar. Eerst als oproepkracht maar nu alweer 3 jaar vast, vooral als lader en losser van zeecontainers. De variatie spreekt me aan, verschillende werkzaamheden bij steeds andere klanten. Ik heb leuke collega’s, we zijn één team dat elkaar vertrouwt. De mogelijkheid een opleiding te volgen geeft je meer toekomstperspectief.”

Danny de Zee, algemeen medewerker

Vacatures in de steigerbouw

Steigerbouwers metselsteigers
Steigerbouwers bouwsteiger
Steigerbouwers daksteiger
Steigerbouwers gevelsteiger
Steigerbouwers hangsteiger
Steigerbouwers trappentoren

Vacature overzicht

Vragen of direct solliciteren bij Visser?

Gebruik onze contactpagina of bel 055- 700 12 90

Nooit gedacht in zo’n groep toffe gasten terecht te komen